Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

 

 

 

 

Contul tău

 

 

 

În timpul înregistrării pentru obţinerea calităţii de membru, ţi se va cere să furnizezi o adresă de e-mail. Tă rugăm să reţii că viitoarea corespondenţă pentru campanii şi alte situaţii se va face prin intermediul contului înregistrat de e-mail. Parola ta trebuie să rămână confidenţială şi nu poate fi folosită de alt utilizator, tu fiind responsabil pentru toate activităţile şi comenzile întreprinse folosind parola ta. 

 

 

 

PRODUSE VÂNDUTE

 

 

 

Anunţurile despre vânzările prin intermediul webiste-ul Outlet-it sunt actualizate în mod constant cu noile campanii. Fiecare campanie este limitată în timp şi poţi vedea exact numărul de zile şi timpul, rămase pentru fiecare campanie înainte de încheiere. In fiecare dimineaţă îţi vom trimite prin e-mail noile noastre oferte. Poţi urma cu uşurinţă link-urile din aceste e-mail-uri pentru a vedea noile noastre produse. Cantităţile fiind limitate, este important să verifici noile campanii cât mai curând posibil.

 

 

 

Outlet-it garantează autenticitatea tuturor produselor puse la vânzare. Mulţumită înţelegerilor speciale făcute cu furnizorii noştri, îţi putem prezenta aceste produse autentice la discount-uri de top de până la 70%

 

 

PREŢ 

 

 

Preţurile sunt afişate în RON cu toate taxele incluse, în cazul unor modificări de taxe de TVA, preţul va fi automat modificat fără înştiinţare prealabilă Pentru comenzile scutite de TVA, se vor aplica dispoziţiile Codului General al Impozitelor. 

 

 

TAXE POŞTALE 

Suma taxelor de livrare este indicată în rubrica - coş de cumparături şi este supusă aprobării membrului înainte de validarea fiecărei comenzi

 

 

 

Plasarea unei comenzi

 

 

 

Odată ce plasezi o comandă, îţi vom trimite un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii. Te rugăm să verifici dacă detaliile comenzii tale şi adresa de livrare sunt corecte. 

 

 

 

Comanda telefonica

 

 

 

Clientul / Membrul nu poate efectua comenzi telefonice

 

 

 

 

 

INDISPONIBILITATEA PRODUSULUI

 

 

 

In ciuda tuturor precauţiilor luate, este posibil ca produsul comandat şi cumpărat să nu fie disponibil. Trebuie ştiut că noi vă înregistrăm comanda nu atunci când ea este adăugată în coş, moment în care produsul poate apărea ca fiind încă disponibil, ci în momentul în care s-a efectua plata produselor. In cazul în care produsul nu este disponibil, veţi fi imediat informat de acest lucru printr-un document ce înlocuieşte confirmarea comenzii

 

Dacă produsul nu este disponibil după trimiterea comenzii şi înainte de finalizarea expedierilor de vănzare, membrul va fi informat prin e-mail sau telefon de livrarea unei comenzi parţiale sau de anularea comenzii sale. 

 

 

 

Calitate si garantii

 

 

 

Fiecare produs comercializat beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului.

 

 

 

Returnarea produselor

 

 

 

Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 

 

 

Coletele prezinta deteriorari severe/ Produsele au fost livrate / facturat gresit/  Produsele prezinta defecte de fabricatie

 

 

 

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

 
Dispozitii finale

 

 

Outlet-it isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

 

Outlet-it nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

 

Outlet-it isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoar

 

 

 

 

 

 

Întrebări

 

Dacă întâmpini orice fel de probleme în momentul comandării sau pentru orice întrebări al căror răspuns nu îl găseşti în 'FAQ ( Întrebări frecvente)', te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii de contact : 

http://www.outlet-it.ro/contact.html